Träning

Friskis & Svettis

Friskis & Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Friskis & Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Därför är vår träning en frizon från prestationskrav och skeva ideal. Hos oss får du vara precis den du är.

Friskis & Svettis Säffle är en av 158 ideella idrottsföreningar inom Friskis med funktionärer som brinner för rörelseglädje. Allt i vår förening drivs av ideella krafter.  Under sommaren tar vi vår träning utomhus och bjuder på sommarjympa i gräset på Duse, en perfekt plats med härlig utsikt och vad passar bättre än att runda av passet med ett dopp i Vänern?!

Vi ses i sommar! Välkommen!

Vecka 26 -30

TISDAG & TORSDAG                     

KL. 19.00 – 20.00

GRATIS

HSGym

 

HS Gym & Skönhet heter vi och driver Säffles största gym.

Vi har även en skönhets avdelning med saker som, brynplock, trådning, brynfärgning, fransförlängdning, blekning av tänder osv.

 

Vi kan allt om träning och alla är välkomna hos oss.

Med våra 3 personliga tränare så kan vi ordna allt från träningsscheman till kostprogram.

 

Ni kommer se oss ute på Duse under sommaren, vi kommer köra lite olika gruppträningspass här.

Vi kommer även erbjuda spinning och lite andra aktiviteter inne på gymmet samt vanlig gymträning såklart.

 

Ni hittar oss på Industrigatan 16.

 

Vi ses!

Hälsning,

HS Gym med Personal.

Vecka 28 - 32 Gratis
Fredag kl. 17.00 - 18.00
Fredagfys finns 14 platser, förbokas i Receptionen.

I receptionen säljer vi ochså taggar för att komma in på HSGym som ligger mellan E45 och Duse Udde Camping på höger sida, öppet 24/7 med taggarna.

1 dag tagg        80kr
5 dagar tagg     350kr