Frågor och svar

Campingtomt   

Vilken kontakt gäller till elstolpen?

Generellt gäller CEE-kontakt på det flesta av våra platser, dvs det krävs att du har en CEE-kompatibel kontakt på din kabel (tre stift). På 100 och 200 området samt ställplatser gäller vanligt stick-kontakt. Adaptrar finns att köpa i receptionen (reservering för utsåld). Kontakta gärna receptionen vid funderingar. 

 

Bild på EU-adapter.

Bild på Stickkontakt. 

Vilken storlek är det på campingtomterna?

Storleken på våra campingtomter varierar. I vår onlinebokning anges platsens dimensioner. Var noga med att välja en plats som passar din husvagn eller husbil. Har du några funderingar eller känner dig osäker så är du välkommen att kontakta receptionen.

Vilka tider gäller för in- och utcheckning?

In- och utcheckning för våra campingtomter och ställplatser är 12:00. Önskar ni checka in tidigare eller checka ut senare? Vänligen kontakta receptionen så kan vi kolla över möjligheterna till det.

När är sista tid för incheckning?

Från 23:00 är all motortrafik för boende gäster förbjudet inne på campingen. Vid sen ankomst efter 23:00, parkera utanför receptionen och checka in morgonen efter. Vid ankomst efter receptionens öppettider hämtar ni koder till anläggningen i en grön incheckningslåda utanför receptionen. Vänligen kontakta receptionen om ni kommer efter receptionens öppettider.

Vad innebär campingtomt med VA?

VA-plats innebär att det finns en egen vattenkran till varje plats samt ett avlopp för "gråvatten". Observera att du måste ha egna slangar med dig.

Kostar det att duscha i servicehusen?

Vi har fria duschar i alla servicehus, utan mynt och poletter. OBS! Tänk på miljön och duscha aldrig längre än nödvändigt.

Finns det diskmaskiner i servicehusen?

Diskmaskiner hittar ni i Servicehus A och B. Diskmaskinerna är snabbgående och ni ska inte tömma vattnet. Det ni ska göra efter användning är att rensa gallret i maskinen. Personalen är ansvarig för tömning av vattnet som görs flera gånger dagligen.

Finns wifi på området?

Du kan koppla upp dig till vårt nätverk över stora delar av anläggningen. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet för du vid incheckning. Vi rekommenderar att du är nära våra axcess punkter som är fördelat ut på området. Det kan uppkomma störningar med uppkoppling och det kan vara olika faktorer i vägen så som träd, metallväggar i husvagnar/husbilar. 

Vi har inget wifi vid strandkanten.

Stuga   

Tältplats   

Restaurang Fyren   

Aktiviteter