Fyren1920x400.jpg
 
Se priser och boka
 
 

Fyren Restaurang & Café

Vi rekommenderar ett besök på charmiga och mysiga Fyren Restaurang & Café. Det är en gammal fyr som renoverats till en härlig restaurang med det perfekta läget precis intill fantastiska Vänern. Här får våra besökare njuta av den vackra utsikten och den härligt goda maten.

Vi är övertygade om att Restaurang Fyren blir en av de stora reseanledningarna för besök på Duse Udde Camping i sommaren. Garantin för det är att restauratör Håkan Mattsson och hans team är ansvarig för restaurangen under sommaren. Håkan driver sedan tidigare Krokstad Herrgård (2 km från campingen). Nyligen blev Håkans restaurang med i White Guide.  

Underhållning på Restaurang Fyren varje onsdag och fredag kl. 19.00 t om fredag den 12 augusti. Du kommer till restaurangen med både bil och båt (se information om båtplatser och gästhamn).

Boende
Information

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. 
Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

Har du gjort en bokning på Duse Udde Camping genom någon annan än Grönklittsgruppen?

Då ber vi dig vänligen att omgående skicka din bokningsbekräftelse till info@gronklittsgruppen.se för att säkerställa din bokning.
Om du har några funderingar så är du välkommen att ringa oss på 0250-462 00.

Tel centralbokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00

Duse Udde Camping
Tel: 0533-108 00
info@duseuddecamping.se 
www.duseuddecamping.se