Evenemang

Vårmarknad

Lördagen den 9 maj 2020 arrangeras vårmarknad i Säffle! Här kan du hitta fina fynd, mumsigt godis, blommor och mycket mycket mer! 

Höstmarknad


Dags för Säfflemârten, traditionell höstmarknad.
Marknaden är lördag och söndag.

Mer information kommer

Valborgsmässoafton

Vi möter våren med Säffle Musikförenings manskör, dirigent Anders Hörngren

Under eminente Anders Hörngrens ledning framför Säffle Musikförenings manskör vårsånger, Bellmansvisor och mycket mera. Efter konserten sjunger kören in våren i Solparken cirka kl.21. Med reservation för ändringar!

Skördefest på värmlandsnäs

Skördefesten erbjuder en mångfald av upplevelser. Här finns något för alla, en njutning för alla sinnen, mängd aktiviteter om man så vill eller så kan man sitta i lugn och ro i en trädgård med något gott att äta. Ibland utbudet finns utställningar, djur, hantverk, konst, maskinvisningar, musik med mera. Ett bra tips - ta med en kylbag för allt det goda du köper. Betalningsmetod varierar! Många tar kort och/eller Swish men det är bra att ha med kontanter. Skördefesten pågår i dagarna två med massor av aktiviteter, öppet lördag 10:00-17:00, söndag 10:00-16:00. Läs mer i programmet om aktiviteterna och öppettiderna! En del stationer har bara öppet lördag.

Programinformation kommer snart på http://www.skordefestvnas.se Håll koll på webben och Facebook för nyheter och uppdateringar!
Se gärna filmen! https://youtu.be/qPbH6lUn1BM

LCHF

Välkommen till vårt event! Det är i år åttonde gången som LCHF -eventet arrangeras i Säffle. LCHF har föreläsningar på Medborgarhuset i centrum för förmiddagen, på kvällen är det grill och mingel ute på Duse Udde Camping. Eventet är bara för LCHF medlemmar. Välkomna att läsa mer på deras hemsida.  

Midsommar

Information kommer 

Seffle City Motor Challenge

Välkommen till en motorfest i centrala Säffle; Seffle City Motor Challenge, en motortävling i centrala Säffle där du får delta med din standardbil! Under dagen kommer det dessutom arrangeras en mängd olika kringarrangemang och det är en mycket publikvänlig sträcka med flertalet iordningställda publikområden. Kringarrangemang passar alla åldrar och arrangören planerar för att det ska bli en fest för hela familjen, en fest som dessutom fortsätter hela kvällen. 

Säffle Stadslopp

Träna, spring, träffas och trivs i Säffle Stadslopp. Även i år - Lejonruset, en fantastisk och actionfylld utmaning!

Räkna med en sprudlande folkfest, massor av publik och mängder med entusiastiska löpare
och motionärer. Säffle stadslopp har klasser som passar alla! Ett motionslopp i en härlig miljö fyllt av utmaningar som passar alla. 

• Ett tufft och lagom utmanande lopp med en omväxlande bana på 10 km.

• Walkingklass - En runda som du kan välja att gå eller springa på 5 km.

• Föredrar du ett lite mer utmanande lopp med flertalet olika hinder så kanske du vågar dig på Lejonruset med distansen 5 km, fyllda av utmanande, blöta och sjukt roliga hinder 

• För barn och ungdomar kommer det finnas lopp på både 1,5 km och 5 km.

• Start och Mål sker vid Medis. Start för första loppet kl.11:00

Svanskogs Westernsfest 2019

Westernfesten firar 15-års Jubileum ! Gör ett besök i Värmlands "Wild west" med egen westernstad! Det ligger 35 km bort från Duse Udde Camping. Ca 30 min biltur. Familj- och barnaktiviteter med många cowboys och indianer, massor aktiviteter för alla åldrar. 

Helikopter på Duse Udde Camping

RUNDFLYG  HELIKOPTER

Vuxna 300:-    Barn 300:-

Duse Udde Camping

Fredag 19 juli

Kl 14:00

Ingen platsbokning. Kontant eller Swish. Välkomna!     

Sightseeing tours 30 Euro, Hubschrauber rundflug 30 Euro

(Hyr hela helikoptern och ta med max 6 st pers i 15 minuter för 4.500:- eller i 30 min för 8.000:- .

 

Skicka önskemål till helikopter.rundflyg@outlook.com)

 

Helinord AB

Diggiloo 2020


Åmål, Djuphamnen  30/7
Insläpp kl.17:00
Showstart kl. 19:00

BILJETTER

På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer.
Mer information samt biljettpriser hittar du på  www.diggiloo.com

Biljetter bokas på  www.diggiloo.com  alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare. Malmö bokas på tfn 0775-78 00 00.
Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer.
Grupper (över 30 personer), bokas via pauline@krall.se

Biljettpris från 495kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).