Camping

Platser

På Duse Udde Camping hittar ni ett urval av olika platser och här finns något för alla. 

Drop-In 

Dessa platser är perfekta för er som tar semestern spontant. Här behöver ni inte boka i förhand eller vid incheck bestämma avresedag utan stanna så länge ni vill och checka sedan ut innan 12.00 den dagen ni vill och betala i receptionen för de dagar ni stått. Smidigt!

Ställplatser 

För er med husbil finns platser med "hårdgjord" yta, dessutom med fantastisk utsikt över Vänern. Platserna ligger lättåtkomligt och mycket nära servicehus. 

Sjötomter

Platser av allra högsta klass. Med en magisk utsikt över Vänern och dessutom med en närhet till strand och lekplats som är svårslagen så är det svårt att inte trivas på dessa platser. Tänk på att boka i tid - platserna blir snabbt uppbokade. 

Platser med V/A 

Varför krångla till semestern när man kan göra det bekvämt! På dessa platser har ni vatten och avlopp i direktanslutning på elstolpen.

Säsongscamping

Perioden för sommarsäsongen 2018 är den 28 april-3 september. Platserna varierar från 70 -120 kvadrat meter. Strömstyrkan är 10 Amp. Några platser har också direktanslutning för vatten och avlopp. För bokning och övriga frågor vänligen kontaka oss via info@duseuddecamping.se. 


_F1A7193_800x.jpg

Servicehus

Vandra runt med vår VR-visning

VR-visning