Svenska Campingpärlor

Välkommen till Svenska Campingpärlor, Sveriges nyaste campingkedja – och kanske också snabbast expanderande. 

Campingpärlor är för oss något vackert och värdefullt, ett guldkorn, en juvel och en skatt som våra gäster uppskattar utifrån dess unika egenskaper. Pärlan är ju ett vedertaget sätt att beskriva någonting, en person eller en plats som uppskattas. Begreppet campingpärlor är från början myntat av våra besökare.

Vårt mål är att göra din vistelse hos oss till en fullständig upplevelse genom ett målgruppsanpassat och brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning. Svenska Campingpärlor är en kedja av anläggningar i attraktiva lägen med lokalt starka varumärken som kompletteras med ett samlat marknadsförings och kvalitetsfokus. Här behåller vi alltid den lokala uniciteten som varje plats har, i form av aktiviteter, sevärdheter och natur.

campingparlor.se


Svenska Campingpärlor är en del av Grönklittsgruppen. Målet är att bli Sveriges ledande campingkedja med anläggningar i attraktiva lägen, välordnade faciliteter och ett rikt utbud av aktivitet, både på och utanför campingarna. Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och har idag anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar, från Gränna i söder till Lycksele i norr.


Mer information om Grönklittsgruppen hittar du på www.gronklittsgruppen.se. Välkommen!