Frågor och svar

Campingtomt   

Vilken kontakt gäller till elstolpen?

Generellt gäller CEE-kontakt på det flesta av våra platser, dvs det krävs att du har en CEE-kompatibel kontakt på din kabel (tre stift). På 100- och 200 området är det mix mellan CEE-kontakt och vanlig stick-kontakt. Ställplatser gäller vanligt stick-kontakt. Adaptrar finns att köpa i receptionen (reservering för utsåld). Kontakta gärna receptionen vid funderingar. 

 

Bild på EU-adapter.

Bild på Stickkontakt. 

Vilken storlek är det på campingtomterna?

Storleken på våra campingtomter varierar. I vår onlinebokning anges platsens dimensioner. Var noga med att välja en plats som passar din husvagn eller husbil. Har du några funderingar eller känner dig osäker så är du välkommen att kontakta receptionen.

Vilka tider gäller för in- och utcheckning?

Incheckning för våra campingtomter och ställplatser är 15:00.
utcheckning för våra campingtomter och ställplatser är 12:00.
Önskar ni checka in tidigare eller checka ut senare? Vänligen kontakta receptionen så kan vi kolla över möjligheterna till det.

När är sista tid för incheckning?

Från 23:00 är all motortrafik för boende gäster förbjudet inne på campingen. Vid sen ankomst efter 23:00, parkera utanför receptionen och checka in morgonen efter. Vid ankomst efter receptionens öppettider finns instruktioner för drop-in bokning, efter bekräftelse från drop-in bokningen får gästen koder till anläggningen i en grön incheckningslåda utanför receptionen. Vänligen kontakta receptionen om ni kommer efter receptionens öppettider.

Vad innebär campingtomt med VA?

VA-plats innebär att det finns en egen vattenkran till varje plats samt ett avlopp för "gråvatten". Observera att du måste ha egna slangar med dig.

Kostar det att duscha i servicehusen?

Vi har fria duschar i alla servicehus, utan mynt och poletter. OBS! Tänk på miljön och duscha aldrig längre än nödvändigt.

Finns det diskmaskiner i servicehusen?

Diskmaskiner hittar ni i Servicehus A och B. Diskmaskinerna är snabbgående och ni ska inte tömma vattnet. Det ni ska göra efter användning är att rensa gallret i maskinen. Personalen är ansvarig för tömning av vattnet som görs flera gånger dagligen.

Finns wifi på området?

Du kan koppla upp dig till vårt nätverk över stora delar av anläggningen. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet får du vid incheckning. Vi rekommenderar att du är nära våra axcess punkter som är fördelat ut på området. Det kan uppkomma störningar med uppkoppling och det kan vara olika faktorer i vägen så som träd, metallväggar i husvagnar/husbilar. 

Vi har inget wifi vid strandkanten.

Stuga   

Ingår sängkläder och handdukar?

Nej, men du kan hyra till för 150 kr/set. Då ingår påslakan, underlakan, örngott samt stor och liten handduk.

Vilka tider gäller för in- och utcheckning?

Incheckning på våra stugor är från 15:00 och utcheckning senast 11:00.

Finns täcke och kudde i stugorna?

Täcken och kuddar finns i alla stugor. 

Vilken utrustning finns i köket?

Det varierar beroende på stugtyp. I de stugorna med pentry/kök finns enklare husgeråd i stugan. I campingstugorna finns det ett pentry utan diskho/vatten. Det finns en 5L vattendunk och man har tillgång till de gemensamma servicehusen. 

Finns wifi på området?

Du kan koppla upp dig till vårt nätverk över stora delar av anläggningen. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet får du vid incheckning. Vi rekommenderar att du är nära våra axcess punkter som är fördelat ut på området. Det kan uppkomma störningar med uppkoppling och det kan vara olika faktorer i vägen. 

Vi har inget wifi vid strandkanten.

Vilka stugor är djurtillåtna?

Hundtillåtna stugor: 1–10, 14, 18–24, 28–29, 31–37, 42, 47–49

Kan jag lägga till avresestädning?

Det går jättebra. Priset varierar beroende på storleken på stugan. Kontakta receptionen för att boka. Avresestädning kan bokas senast 1 dagar innan avresedagen. 

 

Ingår det parkering för bilen vid stugan?

Ja, man får parkera bilen alldeles bredvid stugan utan extra kostnad. Har man mer än en bil behöver man parkera den utanför campingområdet vid receptionen.

Finns det barnsäng och barnstol?

Ja, men det måste förbeställas och finns endast i ett begränsat antal. Barnsäng inkl. täcke, kudde, påslakan, örngott, lakan kostar 200 kr/vistelsen. Barnstol kostar 200 kr/vistelsen. 

Finns det TV i stugorna?

Ja, alla stugor har TV.

Hur gör jag om jag har glömt något i stugan?

Vi ansvarar inte för kvarglömda saker men försöker hjälpa till för att sakerna ska hamna tillbaka hos rätt ägare. Hör av dig till oss snarast efter avresa om du glömt kvar något.
Avgift för ev. frakt betalas av gästen. Kvarglömda saker som ej efterfrågats kastas efter 1 månad.


Ring 0533 - 108 00 eller mejla info@duseuddecamping.se om du glömt något.

Tältplats   

Restaurang Fyren   

Aktiviteter   

Blåbäret bärra

Tryck här för att se Bärras aktivitets dagar

Aktiviteter man kan hyra hos oss.

Dessa kan bokas hos oss i receptionen.

Stranden / Klippbadet   

Är hunden välkommen på stranden?

Hunden är välkommen på en egen strand, som ligger längst bort vid gästhamnen. På stora stranden är inte hunden välkommen. På klippbadet är hundar tillåtna.